Poezi Të ndryshme..

- Një mijë poezi do ti shkruaj për ty ,por asnjëra s’bënë punë ,që të kthehesh tek unë,
mollë e ndaluar, e ndaluar për ne, qenka dashuria jonë, që u mbulua me dhe!!

Merre zemren time të shkret mbyte me durë tua pastaj knaqu në këtë botë se më s’të them të dua!
Se kjo zemër veç për ty ka rrah dikur, por ti këtë se kuptove kurrë!!

Çdo ditë po vdes nga pak, se dhemjen e kam afër e ty të kam larg. Kam prit e nuk ke ardhë …

Dua te te them te dua
Por ti sme degjon
Dua te tregoj se çfar
Je per Mua Por ti Nuk
E Kupton Dua te kerkoj
Te falur Por ti se Pranon
Sdua te kerkoj ndarje
Por ti Kete Po kerkon…

Shyqyr që shkove
e qafen e thefsh
syt mos ti pafsha
e kurrë mos u kthefsh…

___00000___00000 *.*. * * .
__0000000_0000000. * . * . * . * .* ..
__000000000000000. * . * .
___0000000000000 * . * . * .*
____00000000000 * . *. *
______0000000 * . * . *
_______00000*.*.*.*
________000*.*.*
_________0*.*